Pimiento

Restaurant "Pimiento" blev åbnet i foråret 2007. Allerede i den første måned af operationer, har vundet popularitet blandt Kraków og turister, der besøger vores by. Derfor ul. Stolarskiej åbnede en anden restaurant Pimiento. Velkommen til den rummelige interiør og smuk indre have, hvor der blandt de grønne omgivelser, kan du nyde den bedste argentinske oksekød. Kvaliteten af ​​argentinsk oksekød skyldes primært den korrekte udvælgelse af kød kvægracer, som ikke kun har de tilsvarende gevinster, men også har en meget veludviklet rygmuskler. Disse dyr er i stand til fuldt ud at udnytte græsgange, hvor på grund af klimaet afgræsses hele året. Argentinsk kød kvalitet bidrager også til den relevante behandling af dyr. Krakow byder på to restaurenter Pimiento, som begge specialiserer sig i argentisk oksekød. Pimientos går op i kvaliteten af det kød, som serveres for gæsterne. Derfor bliver kvægracer samt udskæringerne bliver nøje udvalgt fra køer, der går på græs hele året i Argentina. Restaurenterne er meget populære både blandt lokale og tilkommere til Kroakow, og den bedste argentisk kød kan nydes i rummelige og smuk indrettet lokaler.

Pimiento

Pimiento

Restaurant „Pimiento” blev åbnet i foråret 2007. Allerede i den første måned af operationer, har vundet popularitet blandt Kraków og turister, der besøger vores by. Derfor ul. Stolarskiej åbnede en anden restaurant Pimiento. Velkommen til den rummelige interiør og smuk indre have, hvor der blandt de grønne omgivelser, kan du nyde den bedste argentinske oksekød.

Kvaliteten af ​​argentinsk oksekød skyldes primært den korrekte udvælgelse af kød kvægracer, som ikke kun har de tilsvarende gevinster, men også har en meget veludviklet rygmuskler. Disse dyr er i stand til fuldt ud at udnytte græsgange, hvor på grund af klimaet afgræsses hele året. ture saltminen wieliczka

Argentinsk kød kvalitet bidrager også til den relevante behandling af dyr. ture saltminen wieliczka

Krakow byder på to restaurenter Pimiento, som begge specialiserer sig i argentisk oksekød. Pimientos går op i kvaliteten af det kød, som serveres for gæsterne. Derfor bliver kvægracer samt udskæringerne bliver nøje udvalgt fra køer, der går på græs hele året i Argentina.
ture saltminen wieliczka
Restaurenterne er meget populære både blandt lokale og tilkommere til Kroakow, og den bedste argentisk kød kan nydes i rummelige og smuk indrettet lokaler.