Hotel SORAY

Hotel SORAY i Wieliczka er et moderne og unikt sted, der har en familie- og forretningsmæssig karakter, hvilket gør det til det ideelle sted for en ferieophold, afholdelse af en fest samt et forretningsmøde. Hotellets største fordel er den fremragende beliggenhed, hvilket gør det muligt for gæsterne at besøge de smukkeste steder i Lillepolen på blot få minutter. Hotellet tilbyder komfortable opholdsbetingelser og yder tjenester af høj kvalitet, alt sammen for at sikre gæsterne en unik atmosfære. Hotellet har en Restaurant og Bar, som er det perfekte sted til frokost, middag eller en afslappende drink efter en dag fuld af oplevelser. Restauranten tilbyder lækre hovedretter, perfekte til et nærende måltid, samt lette snacks, som er ideelle til sociale møder.

Hotel SORAY

Hotel SORAY i Wieliczka er et moderne og unikt sted, der har en familie- og forretningsmæssig karakter, hvilket gør det til det ideelle sted for en ferieophold, afholdelse af en fest samt et forretningsmøde. Hotellets største fordel er den fremragende beliggenhed, hvilket gør det muligt for gæsterne at besøge de smukkeste steder i Lillepolen på blot få minutter. Hotellet tilbyder komfortable opholdsbetingelser og yder tjenester af høj kvalitet, alt sammen for at sikre gæsterne en unik atmosfære.

Hotellet har en Restaurant og Bar, som er det perfekte sted til frokost, middag eller en afslappende drink efter en dag fuld af oplevelser. Restauranten tilbyder lækre hovedretter, perfekte til et nærende måltid, samt lette snacks, som er ideelle til sociale møder.