Sympozjum & Spa

Hotel Sympozjum & SPA er et luksushotel med elegant indretning, stort udvalg af spisesteder, spafaciliteter og et stort udvalg af konferencefaciliteter. Den ligger 3 km udenfor byens centrum, men kun ganske få kilometer fra Krakows seværdigheder. Hotellet har 80 luksusværelser inklusiv 2 suiter alle med moderne multimedieudstyr, gratis internet , aircondition og er handicapvenligt. Hotellet er perfekt både for venne- og familieture, romantiske rejser for to såvel som forretningsrejser. Sympozjum & SPA tilbyder swimming pool, jacuzzi, en bred vifte af ansigs- og kropsbehandlinger, massage, sauna, dampbade, manicure, pedicure samt professionelle make-up-artister. Hotellet var det første i Polen, til at komme på listen World Hotels First Class Collection.

Sympozjum & Spa

Guide dansk Sympozjum & Spa

Hotel Sympozjum & SPA er et luksushotel med elegant indretning, stort udvalg af spisesteder, spafaciliteter og et stort udvalg af konferencefaciliteter.

Den ligger 3 km udenfor byens centrum, men kun ganske få kilometer fra Krakows seværdigheder.

Hotellet har 80 luksusværelser inklusiv 2 suiter alle med moderne multimedieudstyr, gratis internet , aircondition og er handicapvenligt.

Hotellet er perfekt både for venne- og familieture, romantiske rejser for to såvel som forretningsrejser.

Sympozjum & SPA tilbyder swimming pool, jacuzzi, en bred vifte af ansigs- og kropsbehandlinger, massage, sauna, dampbade, manicure, pedicure samt professionelle make-up-artister.
Krakow tandlaeger

Hotellet var det første i Polen, til at komme på listen World Hotels First Class Collection.Krakow tandlaeger