Wieliczka - Saltmine

Saltminen i Wieliczka er over 800 år gammel og er en af verdens ældste aktive saltminer, og den er på UNESCOs kulturarvsliste. Minen består af ni planer og når ned i en dybde af 64 meter (det svarer til 360 trappetrin). Saltminen består af over 300 kilometer gange, men ruten for besøgende omfatter blot en 3,5km lang tur beliggende 64 til 135 meter under jordoverfladen. Turen byder på vægge af salt, underjordiske søer, antikke kamre, gamle mine-maskiner og smukke balsale, hvor der i dag blandt andet findes kapeller med skulpturer og altre af salt. Udflugten til saltminerne varer ca. 4 timer. Turen er inklusiv transport (kørsel tur/retur til hotel i Krakow,) billetter og guidet rundvisning på dansk i minen.
Pris: Fra 220 PLN per person icl.transport, billet, lokal guide, dansk guide.

Wieliczka – Saltmine

Wieliczka – Saltmine

Saltminen i Wieliczka er over 800 år gammel og er en af verdens ældste aktive saltminer, og den er på UNESCOs kulturarvsliste.
udflugter saltminen wieliczka
Minen består af ni planer og når ned i en dybde af 64 meter (det svarer til 360 trappetrin). Saltminen består af over 300 kilometer gange, men ruten for besøgende omfatter blot en 3,5km lang tur beliggende 64 til 135 meter under jordoverfladen.
udflugter saltminen wieliczka
Turen byder på vægge af salt, underjordiske søer, antikke kamre, gamle mine-maskiner og smukke balsale, hvor der i dag blandt andet findes kapeller med skulpturer og altre af salt.

Udflugten til saltminerne varer ca. 4 timer.
udflugter saltminen wieliczka
Turen er inklusiv transport (kørsel tur/retur til hotel i Krakow,) billetter og guidet rundvisning på dansk i minen.

Pris: Fra 220 PLN per person icl.transport, billet, lokal guide, dansk guide.